ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ PEELING

Τα Χημικά πίλινγκ είναι αποτελεσματικά για τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα, τις χρωματικές ανωμαλίες, το θαμπό δέρμα και τις ουλές της ακμής. Πρόκειται για την εφαρμογή μιας ειδικής χημικής ουσίας, η οποία προκαλεί απομάκρυνση επιφανειακών στρωμάτων του δέρματος και τη δημιουργία νέου δέρματος λαμπερού, λείου, με λιγότερες ρυτίδες και ομοιόμορφο χρώμα. Υπάρχουν πολλά είδη πίλινγκ και σε διαφορετικές διαβαθμίσεις. Ένα πολύ αποτελεσματικό είδος πίλινγκ είναι το Easy (TCA) Peel και  η δερμοαπόξεση. Στο κέντρο Derma Clinic εφαρμόζουμε επίσης Γλυκολικό Peeling καθώς και Μέτριο & Ελαφρό Peeling

Easy (TCA) Peel
Ανανέωση του δέρματος εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά

Το Easy (TCA) Peel είναι ένα απαλό peeling που προκαλεί απολέπιση της επιδερμίδας. Αφαιρεί λεπτές ρυτίδες, λεκέδες, ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και προσφέρει πραγματικά αληθινή λάμψη και τόνωση του δέρματος. Δεν έχει αντενδείξεις και δεν απαιτεί κάποιο είδος αναισθησίας. Εφαρμόζεται (μόνο) από εκπαιδευμένο γιατρό σε 4 συνεδρίες, σε διαστήματα 8 με 15 ημερών. H πρωτότυπη σύνθεσή του και τα πρωτόκολλα εφαρμογής εξασφαλίζουν στο γιατρό απόλυτη ασφάλεια χρήσης, ενώ επιτρέπουν στον ασθενή να συνεχίζει χωρίς διακοπή τις καθημερινές του δραστηριότητες.

Σε τι τύπο δέρματος εφαρμόζεται το Easy (TCA) Peel;
Εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος και καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Π.χ., σε κανονικό, λιπαρό ή ξηρό και λεπτό δέρμα. Ακόμα, μπορεί να εφαρμοστεί και σε σκουρόχρωμο δέρμα.

Σε ποιές περιπτώσεις έχει καλό αποτέλεσμα;
Στη φωτογήρανση, ακμή, χαλάρωση, στα σημάδια ακμής, στις δυσχρωμίες και τις λεπτές ρυτίδες.

Σε ποιές περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί;
Στο πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια.

Είναι επώδυνο το Easy (TCA) Peel;
Μετά την επάλειψη της δραστικής ουσίας στο δέρμα, ο ασθενής αισθάνεται ένα ελαφρό κάψιμο. Αυτό δείχνει ότι το προϊόν δρα. Αμέσως μετά, εφαρμόζεται μία ειδική μάσκα η οποία σταματά τον ερεθισμό και δίνει ανακούφιση. Μετά από 30 με 60 λεπτά το δέρμα γυρνά στην φυσιολογική του όψη και δείχνει πιο υγιές από πριν.

Τι μπορώ να περιμένω τις επόμενες μέρες;
Τις 3 πρώτες μέρες το δέρμα μπορεί να φανεί ξηρό και χρειάζονται επαλείψεις με ενυδατικές κρέμες. Μετά από τις 3-5 μέρες, το δέρμα απολεπίζεται ελαφρά. Το νέα δέρμα που εμφανίζεται μετά την απολέπιση είναι λαμπερό, λείο και γεμάτο υγεία.

Το Easy (TCA) Peel μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες;
Μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με εμφυτεύματα όπως ενέσεις με RestylaneR (Υαλουρονικό οξύ) ενέσεις λίπους, ενέσεις BotoxR για μία ολοκληρωμένη ανανέωση.

ΑΠΟΞΕΣΗ (DERMABRASION)
Η δερμαπόξεση είναι μια επεμβατική θεραπεία απομάκρυνσης των επιφανειακών στρωμάτων του δέρματος με μηχανικό τρόπο, ώστε το δέρμα να αναπαράγεται και να ανανεώνεται.
Χρησιμοποιείται στη θεραπεία των ουλών ακμής, των ρυτίδων και υπερκερατώσεων.